Skip to content

De bazaar van De Wiekelaar werd zaterdagavond 23 november afgesloten onder het slaken van kreten van verbazing. Het bruto resultaat was verbluffend! De bazaarcommissie kan bruto dik € 11.000,– overdragen aan De Wiekelaar, voor de aanschaf van nieuwe audiovisuele apparatuur.

Tijdens de opening op vrijdagavond door Rob Toonen was het bezoekersaantal al goed op gang gekomen. Toonen sprak de wens uit dat alle prijzen de deur uit zouden gaan. De bazaarcommissie kan hem berichten dat het is gelukt! Beide avonden zijn druk bezocht. De kinderbazaar was een gezellige drukte met deelnemers van babyjong tot aanwezige oma’s en opa’s. De oliebollen uit eigen bakkerij vonden hun weg naar menig keukentafel in en om Oudleusen. Er was een hele goede sfeer en een fijn saamhorigheidsgevoel, waar de Wiekelaar bekend om staat.

Van alle spelletjes werd druk gebruik gemaakt. Het “Bierpulschuiven” bleek wederom een goede zet. Vrijdagavond wist Gerco van der Vegt de hoofdprijs mee te nemen en Marco Hekman op zaterdag. De winnaar van de boodschappenkar was H. Aalders. De kassabon was blijven steken op € 99,67 en met maar €0,13 verschil konden de boodschappen worden overgedragen. De TFD-vloer is gewonnen door Erwin van Lenthe, terwijl de vakantieweek werd gewonnen door Adri en Miny van Lenthe. Zo mag Chris Mansier met 6 personen een nachtje logeren in een bungalow aan de Vecht en krijgt hij naast het bed ook een heerlijk ontbijt aangeboden. Het halve varken van Johnny kan bij Harry Brinkhuis in de vriezer, terwijl Dineke Brasjen (de vrouw van de speaker) een mooie magnetron heeft gewonnen. Erwin van Oenen ontving de derde prijs, een Swinggard hangmat om heerlijk in te relaxen. De beste schutter vrijdagavond was Gerco van der Vegt en zaterdagavond wist Jan Wildvank de meeste punten bij elkaar te schieten.
De bazaarcommissie kan terugkijken op een succesvolle bazaar. Tot in de late uurtjes bleef het gezellig. De commissie wil iedereen die betrokken was bij de tweedaagse van harte bedanken voor hun inzet, deelname of sponsoring.

 

 

Back To Top