skip to Main Content
logo-bibliotheek
De bibliotheek vergroot je wereld. Leren, jezelf ontwikkelen, mensen ontmoeten, genieten van boeken en tijdschriften, muziek of games. Het is allemaal mogelijk in de bibliotheek. De bibliotheek in de Wiekelaar draait uitsluitend op vrijwilligers. Zij werken onder leiding (op afstand) van een betaalde bibliotheekmedewerker.

Openingstijden:
Maandag 14.00 – 16.00 uur
Dinsdag 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 14.00 – 16.00 uur
Donderdag 14.00 – 16.00 uur

www.bibliotheekdalfsen.nl

balans fysiotherapie

Balans Fysiotherapie & Fitness, al jaren een begrip als het gaat om kwalitatief hoogstaande fysiotherapeutische zorg. Balans heeft alle specialisaties binnen de fysiotherapie in huis, deze worden toegepast in een behandeling op maat. Ook is Balans gespecialiseerd in de meeste chronische ziekten en aangesloten bij diverse netwerken.

Contact:
Bel voor een afspraak:
0529-432 130
Whatsapp: 06-32 399 78
E-mail: info@balansfysiotherapie.nl
www.balansfysiotherapie.nl

Kindercentrum Oudleusen met poppetjes

Kindercentrum Oudleusen biedt betrouwbare kleinschalige kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en peuterwerk in Oudleusen. In de Wiekelaar verzorgt Kindercentrum Oudleusen het peuterwerk, de voor- en naschoolse opvang en de vakantie-opvang.

Contact:
Telefoon: 0529-471115 of 06-83214436
E-mail: info@schonebroekkie.nl

logo-carinova

Verzorgenden en verpleegkundigen van Carinova bieden verpleging en verzorging aan thuiswonende zieken, gehandicapten en ouderen in Oudleusen. Al naar gelang uw hulpvraag, komt een medewerker één keer per week tot vijf keer per dag bij u thuis om de zorg te verlenen.

Spreekuur wijkverpleegkundige Christel Veltman in de Wiekelaar:
Dinsdag in de even weken van 11.00- 12.00 uur.

Contact:
Team Dalfsen-Oudleusen: 0570-518563
Na 23.00 uur tot 07.00 uur: algemeen nummer 0900-8662

logo-jeugdsoos

Jeugdsoos Oudleusen organiseert activiteiten voor de Oudleuser jeugd van 9 tot 14 jaar. De jeugdsoos heeft een mooie eigen ruimte in de kelder van de Wiekelaar.

logo-oleu

Toneelvereniging Oleu is opgericht in 1968 en heeft sindsdien vrijwel jaarlijks opgetreden in de Wiekelaar. Gezelligheid staat bij de repetities hoog in het vaandel. Ook wordt met cast en aanverwanten meestal een gezellige activiteit gedaan. Elk jaar speelt Oleu een nieuw stuk, vaak een blijspel of klucht. Oleu is altijd op zoek naar nieuwe acteurs en vrijwilligers.

Informatie en contactgegevens:
www.oleu.nl

logo-cazemier

Onze school is de enige school in ons dorp. We zijn trots op onze school. We hebben een mooi gebouw met veel ruimte. Erin en eromheen. De kinderen leren veel, dingen die ze nodig hebben om deel te kunnen nemen aan het leven van alledag.

Contact:
Cazemierschool
G.W. Spiegelstraat 4
7722 ST Dalfsen

Telefoon: 0529 471574
E-mail: info@cazemierschool.nl
www.cazemierschool.nl

logo ouvol

Ouvol is onze lokale trots! Een sportieve volleybalvereniging met sterke enthousiaste teams die zowel op wedstijdniveau successen behalen maar ook recreantenteams heeft. Junioren en senioren zijn van harte welkom bij de vereniging.  Ouvol traint met haar teams in de sportzaal van de Wiekelaar. Voor meer info kijkt u op de website www.ouvol.nl

Contact:
www.ouvol.nl

logo-bco

Badmintonclub Oudleusen speelt iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur. Indien je interesse hebt ben je van harte welkom om een keer te komen kijken en gratis mee te spelen!

Contact:
E-mail: badoud7722@yahoo.com

Back To Top