skip to Main Content

De Wiekelaar is een multifunctioneel ontmoetingscentrum in de kern van Oudleusen waarin veel voorzieningen zijn gehuisvest, zoals de bibliotheek, de fysiotherapeut, Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang Kindercentrum Oudleusen, Jeugdsoos Oudleusen, een sportzaal en aangrenzend basisschool O.S. Cazemier. De gebruikers van de Wiekelaar werken nauw samen aan een goed programma-aanbod voor inwoners uit de kern Oudleusen. Meer hierover op de pagina Gebruikers.

Jeugdsooskelder01
Jeugdsooskelder01
Bibliotheek02
Tussenzaal01
grotezaal01

Feesten, voorstellingen, bijeenkomsten en meer!

De Wiekelaar biedt daarnaast tal van mogelijkheden voor het houden van bijeenkomsten, exposities, feesten, lezingen, vergaderingen en vieringen. Er is een ruim aanbod van arrangementen om uw bijeenkomst, vergadering of feest onvergetelijk te maken. Een enthousiast horecateam verzorgt alles tot in de puntjes en iedere wens is bespreekbaar. Lees meer op de pagina’s Arrangementen en zaalhuur.

Multifunctioneel en bereikbaar

De Wiekelaar is een uniek gebouw met veel zaalruimten, een aangrenzende sportaccommodatie en een naastgelegen prachtig en historisch kerkgebouw in het hart van Oudleusen. De centrale ligging, vlakbij de A28 en direct aan de N340 en de mogelijkheid om naast de grote zaal ook diverse kleinere ruimten te huren, biedt veel perspectief. Er is bovendien volop parkeergelegenheid aan beide zijden van het gebouw.

voorzijde
Back To Top