skip to Main Content
Te Huur

Heeft u altijd al een eigen werk- of praktijkruimte willen hebben? Niet meer aan de keukentafel thuis, maar buiten de deur en toch dichtbij? Of overweegt u een praktijk te starten, maar heeft u nog geen praktijkruimte? St. Ontmoetingscentrum de Wiekelaar heeft nu twee ruimtes beschikbaar voor de verhuur.

  • De eerste ruimte beslaat 25 m², heeft een eigen ingang, daglicht en heeft een kitchenette, welke is voorzien van warm en koud water. De vloerafwerking is een hygiënische PVC vloer.
  • De tweede ruimte betreft een kelderruimte van 65 m2 en heeft een PVC-vloer. Deze ruimte heeft ook een kitchenette welke voorziet in warm en koud water. Het is nog beschikbaar voor een aantal dagdelen in de week.

Er is in bovenstaande ruimtes van alle mogelijk! Een fysiotherapeut, pedicure, kapper, masseur, nagelstyliste, coach of flexwerkplekken, enz. U kunt zelf vast nog meer mogelijkheden bedenken.

Daarnaast heeft de Wiekelaar ook nog verschillende werkplekken voor ZZP’ers beschikbaar (boven de bibliotheek), met stroomaansluitingen en uiteraard wifi. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 0529-471355, info@wiekelaar.nl  of via Facebook. Spontaan binnenlopen om de ruimte alvast te bekijken kan natuurlijk ook altijd!

Back To Top